Bæredygtig import

Alle vores Rattan produkter får vi produceret på en fabrik i Indonesien. Fabrikken besøger vi flere gange årligt, og i den anledning bruger vi meget tid på at lære fabrikkens medarbejdere nye teknikker og designs. Ligeledes lærer vi selv meget af at besøge dem, da de er dygtige kurvemagere. 

Vi har i alle år brugt den samme leverandør af rattan kurve, og vi har et meget stærkt samarbejde med dem. Vi er vokset sammen, og udviklingen i den lille landsby har været spændende at følge. I takt med at den efterhånden store produktionsvirksomhed har fået lagt nye veje, bedre infrastruktur og flere i arbejde, møder vi altid en glad landsby når vi kommer. 

Da vi i starten skulle udvælge en producent i Indonesien, var vi ude hos mange forskellige fabrikker – store som små. Det vigtigste for os var at finde en pålidelig samarbejdspartner med værdierne i orden. I stedet for at vælge en af de store veletablerede producenter, valgte vi den mindste af dem vi besøgte. Det føltes rigtigt, og forholdene var gode og medarbejderne glade. I dag har vi venskabeligt forhold med ejeren, og vi kommunikerer meget frem og tilbage. 

Ejeren af fabrikken i Indonesien er en yngre internationalt tænkende mand, som arbejder med det formål at skabe en ordentlig fabrik. 

Julepynt

I 2017 lancerede vi en julekollektion fra Ægypten.
Disse julevarer er sammensat af perler, som bliver købt på lokale markeder i Ægypten.
Herefter bliver det produceret udelukkende af kvinder, som tilmed har mulighed for at arbejde hjemmefra. På den måde kan kvinderne sideløbende med produktion, sørge for familiens velbefindende.

Virksomheden er ligeledes ejet af kvinder, som sætter kvinden i fokus. I Ægypten er der faldende turisme, og derfor er det for os et kæmpe plus, at kvinder ved dette kan sørge for sig selv samt familien.

Vi har tæt samarbejde med ejeren, der har de samme værdier som os.

×

Kurv